Redovisningstjänster

Bokföring

Bokföring Linköping

Låt oss ta hand om hela eller delar av er bokföring. Ni bestämmer omfattningen och får hjälp av kompetenta redovisningskonsulter.

Moms & skatter

Moms & skatter redovisningsbyrå Linköping

Vi hjälper er att se till att du hanterar moms och skatter på ett korrekt sätt. Tryggt och enkelt.

Löner

Löner Redovisningsbyrå Linköping

Vi hjälper er med en komplett och korrekt löneadministration. En trygghet för såväl arbetsgivare som anställd.

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig Linköping

Låt oss gå in i rollen som ekonomiansvarig. Vi kan hantera allt från löpande bokföring till upprättande av årsredovisning, betalning av fakturor, skatterådgivning etc.

Deklaration för både företag och privatpersoner

Har det blivit dags för deklaration? Vi hjälper till med upprättande av deklaration samt bolagsdeklaration. Har ni frågor gällande preliminär deklaration? Vi finns där för er. Tidsbesparande och tryggt.

Andra frågor

Har ni andra frågor kring den egna eller företagets ekonomi så kan vi säkert hjälpa till. Det kanske rör sig om lager, order, förberedelse inför årsstämma, ändring av styrelseledamöter, inval av revisor, kontroll av företagsinteckningar, kontrolluppgifter på utdelning, rot & rut, likviditetsbudget, anläggningsregister, lagerinventering & lagerlista, kassainventering, obligationer, reavinstberäkning av fastighetsförsäljning, K10 beräkning gällande utdelning i fåmansbolag, reavinst för aktier eller en annan intressant fråga.